onsdag 2. april 2008

Takpussing, ny malerunde og mulig tapetsering

De siste dagene har Håkon pusset en del på taket. Nå er det klart til å males hvitt! :) Gulvet er ganske så hvitt også. Nok en runde med gipsstøv-fjernings på gulv, gitt!


Ellers har soverommet blitt malt med fargen VISJON idag! Det ble veldig, veldig bra! Det ble ikke så hvitt som vi var litt redd for (jippi!), og ikke for gulelig, grønnlig, rosa el. Helt perfekt! By accident kom også Hilde over en tapet fra Spirit igår. Den er lyspudderosabeige med ganske små blomster med litt shiny effekt. Ikke altfor fremtredende. - Også perfekt! Vi tror vi kommer til å gå for å tapetsere en vegg likevel. Det er veldig vanskelig å få tatt bilder med riktig fargegjengivelse med vårt enkle Ixus-kamera, men bildet under gir likevel en antydning. Visjon og Spirit - dette blir opplagt et rom for gode drømmer!



Hva vi skal bruke malingen under til, kan foreløpig overlates til fantasien...


Om vi bare pusser opp? Vel, vi har mye å henge fingrene i, men vi har ikke stresset så fælt de siste dagene akkurat. Hilde har akkurat hoppet inn i en kollegas timer pga en plutselig omsorgspermisjon litt før tida. Dermed nærmer stillingen hennes seg full i to uker. I tillegg koser vi oss stadig med god kaffe. Idag hadde Hilde besøk av en kollega, og marsinpankuler fra Anthon Berg måtte på bordet :)

Ingen kommentarer: