torsdag 3. april 2008

Nytt strøk, ny farge og fondvegg i stua


Ikke verst å ha sitt eget crew!! ;-) Her er vi i gang med å male stua med ny farge. Vi har faktisk forlatt vanilje, og valgt LYS ANTIKK. Inntrykket ble for beige og mørkt med vanilje i forhold til det vi så for oss.

Vi klarte oss med ett strøk, og gjorde unna malinga igår kveld. Vi ble superfornøyd! Som om noe falt på plass. Farger er et krevende felt. Man må prøve seg litt frem. Jeg hadde trodd at Lys Antikk skulle gå mer mot hvit, men i vår stue "oppfører" den seg som en lys, lys grå som har denne rette kombinasjonen av varme og kjølighet. Den står også bedre til fondveggen vi akkurat har malt. (Vi viser den foreløpig bare i sorthvitt versjon...)


Vårt lille Ixus-kamera klarer ikke alltid gjengi fargene riktig, men under kan dere få et inntrykk av fargeforskjellen på lys antikk og en hvit. (Vi fyker rundt med noen kvasigrunnede listebiter ved behov :-)


Ellers har elektriker-Jonny vært her idag med læregutt, ledninger og arbeidsmot. Vi skifter ut gamle ledninger og erstatter med nye, samt installerer jordfeilbryter i sikringsskapet. Nå er stikkontakter på plass!

1 kommentar:

Anonym sa...

hvorfor ikke:)