søndag 30. mars 2008

No news are also news

Vel, føler ikke vi har så mye nytt å rapportere. Litt mer sparkling, litt mer pussing, litt mer research i forhold til en del detaljer, innkjøp av maling til en fondvegg i stua (brun). Sant å si har vi tatt det litt roligere de siste dagene.

På fredag kveld var vi ledere på klubben for 7.-8.klassinger. Lørdag tok vi helt fri og dro til tigerstaden og traff Hildes forlover, mann og tre uker gammel baby. På kvelden var vi på konsert med Anette Vedvik, hun som hadde en liten minikonsert i bryllupet vårt. Veldig bra og imponerende! Vi nøt "a day off", tuslet litt i Oslo, og hentet ny energi uten støv, sparkelspann og malingslukt rundt oss. Idag har vi vært sammen med Håkons far og søster.

I skrivende stund driver Håkon og dekker til trappetrinnene med papp og tape. Trappen skal gjøres klar til grunning og maling. Hilde har funnet ny farge til soverommet. Pga soverommets beliggenhet, gjorde både dagslys og kveldslys at SANS så altfor gulaktig ut. Vi ønsker nå en lysere nyanse og har landet på fargen VISJON fra Jotun (kode S0502-Y50R). Det er en hvitnyanse, med et ytterst svakt innslag av rødt. Utfallet blir en hvitfarge som vandrer i mikroskopisk retning pudderrosa. Hilde gjorde litt interessant forsking en sen kveld; sjekket et par yndlingslamper opp mot tre ulike hvitnyanser. Da kom forskjellene betydelig mer frem. Hoj hoj! Snart ekspert, jo! Kanskje jeg skulle skifte beite og søke om jobb i Jotun? Uansett - vi tror dette skal bli bra!

Klikker du deg inn HER, finner du Jotuns fargekart "Nye trender". Øverst til venstre for midten, på inspirasjonsbildet der det sitter en dame på sengen og blar i et magasin, er VISJON brukt som veggfarge. På bildet kan man få et inntrykk av nyansen i dempet belysning...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celular, I hope you enjoy. The address is http://telefone-celular-brasil.blogspot.com. A hug.