søndag 27. april 2008

Ankommet VIPP-spann!

På fredag kom VIPP-spannet vi vant i posten. Vi er storfornøyde! :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med VIPP! Nå har jeg stort sett lest gjennom hele bloggen din, og er nesten misunnelig. Tank å ha et helt hus man kan påvirke som man vil, og i tillegg ha en nevenyttig snekker som mann... Du har dritgod smak, Hilde, nesten som å lese sidene i bladet "Vakre hjem og interiør". Har du kjøpt det noen gang? Gleder meg til å feire skoleavslutning hos dere (forhåpentlig). Annette

Håkon og Hilde sa...

Hei Annette!
Så koselig at du la igjen hilsen! Tusen takk :) Moro at du har lest gjennom bloggen. Ja, vi er heldige som kan påvirke et helt hus. Ikke minst er jeg heldig som har en snekker til mann, og når jeg slår det sammen med min interiørinteresse og detaljorientering, så blir vi et spennende team. Selv om det er mye jobb, koser vi oss veldig. Gøy å drive med et prosjekt sammen!

Takk for kompliment! :) Kan jo bare si i ligemåde. Har man interesse foe interiør og denslags, utvikler man en del kick, som gir seg utslag i en bevissthet, som igjen blir en type smak. Den siste tiden har jeg merket at landlig/ fransk / dansk / antikk / shabby stil, kombinert med rene linjer og litt nytt og moderne er veldig meg. Håkon liker mye av det samme. Så får vi håpe at vi ikke går altfor lei altfor fort. Prøver å velge farger og løsninger vi kan leve lenge med... :)

Vi snakkes! Håper å kunne ha avslutningen her, ja :)

Klem, Hilde

Håkon og Hilde sa...

Kjenner til Vakre hjem og interiør, og har kjøpt det et par ganger :) Blir nok mer. Leser ellers ofte Bolig Pluss, Rom 1-2-3, Elle Interiør + interiørsidene i Kamille.

:O)