onsdag 9. april 2008

Litt ymse

Hva vi har syslet med ellers? Ved siden av jobb, går det i diverse innkjøp og forberedelser i forbindelse med oppussingen. Vi har for eksempel handlet denne lampen til soverommet vårt:


Bildet er forsåvidt bare et utsnitt. Lampen henger i tre "etasjer" og rasler noe helt sinnsykt hvis man kommer borti den. Så vi får satse på at det ikke skjer for ofte.

Håkon har malt stuetaket i noen omganger, tapet til soverommet er bestilt og hentet, gulvlister vurderes aktivt, hvitpigmentert lakk er kjøpt inn, og det nyslipte gulvet er snart ferdig lakket. (Mer om det i neste innlegg.)

Ved siden av av vi prøver å være litt sosiale innimellom, ha kvalitetstid sammen og besøke svigers, driver fruen og skriver bryllupstakkekort. De 180 kortene ankom huset på fredag, og en del av helgen ble brukt til å skrive en liten haug. Snart kommer det kort i posten eller på døra :)


Sånn til slutt: På søndag 6.april, hadde vi vært gift i et halv år! Hurra! Vi har det så godt sammen, og vi føler oss utrolig heldige begge to :)

Ingen kommentarer: