søndag 13. april 2008

Siste nytt på soveromsfronten og en veldig positiv husfru...

Det er moro når en vag idé du tror blir bra, blir enda mye bedre enn du egentlig har forventet. Soverommet vårt har blitt en slik ting.

Fargen VISJON (kode S0502-Y50R) er perfekt alle måter! Det er en hvitnyanse, men har både rødt og oker i seg, noe som gjør den mindre kald. Den er lun om kvelden og behagelig kjølig i dagslys! Gulvet har nå fått siste fjerde strøk med hvitpigmentert lakk. Denne gangen var det faktisk husbonden som var ivrig på mange strøk, og fruen som mente at "nukk var nukk". Vi må bare si at vi er storfornøyde! Hadde faktisk ikke trodd at det kom til å bli så bra. Ny seng står i kjelleren, og vi har en feeling av at den er rimelig god, den også! :)

Rart med det - før fant man aldri fine lamper, nå finner man stadig vekk noen! På Kremmerhuset fant vi en lysekroneaktig sak som var umulig å gå fra. Med to fine lamper, blir det valgets kvaler, men den hvite dinglelampa (Se HER) skal heller få henge på "mors rom".


Idag har frontveggen blitt tapetsert med den lyse, blomstrete tapeten. Også den ble bedre enn forventet! Oppussing er jo et sjansespill innimellom. Det er umulig å få frem riktig farger på bildene, men over og under får dere i alle fall et lite inntrykk! (Lampen er bare foreløpig hengt opp :-)


Noe som også er vanskelig å få frem på bilder, er det fine spillet mellom bakgrunnen og blomstene. Når lyset ikke faller på tapeten, ser veggen dus og nærmest ensfarget ut. Når lyset faller på mønsteret, synes blomstene. Vi liker at tapeten er midt immellom diskret og mønstrete. Da går vi kanskje ikke så fort lei? Under sees tapeten med og uten "spill"...




Vi er litt nysgjerrig på hvem som leser denne bloggen, vi :) Noen som har lyst til å fortelle i kommentatorfelt?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei dere!
Skal si dere står på! Både med oppussing og dokumentasjon. Imponerende! Jeg gleder meg til å se hvor langt dere har kommet før vi trekker nordover.Klem fra Rikke

Håkon og Hilde sa...

Hei Rikke :)
Koselig med hilsen! Vi vet det er en del som titter innom (ut fra "tellometeret", men ikke hvem, så moro når folk sier hei).

Det er bare til å komme innom å se når dere vil :) Både underveis og etter! Snart kan vi grille i hagen :)

Vi har kommet et stykke på vei, ja. Skal si det til min fremdriftsfokuserte mann, hihi. Her kan ingenting bli gjort fort nok :) Det er jo i grunnen bra, så blir vi ferdige også. Vi gleder oss!

Moro å dokumentere. Koster oss så lite å slenge ut noen bilder og taste i vei noen ord om prosessen. Vi håper det kan inspirere eller gi tips til andre som pusser opp :)

Vi gleder oss til å se huset deres! Dere drar heldigvis ikke SÅ langt nord :) Hils T!

Klem fra H.

HIldehopp sa...

Jeg leser den, med stort vitebegjær! Faktisk veldig lærerikt, for du skriver på en god måte! Kom over bloggen fordi jeg søkte på "drivved", planen var å finne ut hvilke malingsprodusent som hadde den fargen. Så fant jeg dere og sitter her og sluker ord for ord, bilde for bilde!