søndag 27. april 2008

Helgebesøk og bidragshjelp

Denne helgen (25.-27.april) har vi hatt besøk av Hildes foreldre. De kom både for å hjelpe til og for å sosialisere, og det har vært utrolig koselig! Vi hadde primært lørdagen til disposisjon, siden vi skulle servere i en konfirmasjon på søndag.

Planen var egentlig å begynne på gulvlegging i stua, men vi fant ut at det var litt for optimistisk. Det var tross alt en del meter umalt list igjen. Hvor skulle vi ha malt disse hvis gulvet var flunkende nytt? (Vi snakker nemlig 200 meter med karm- og fotlister...) Pappa har altså tatt for seg metervis med lister.


Det tar sin tid siden vi har kjøpt umalte lister, som vi grunner og maler med ett strøk før vi får dem opp. Etter det er det sparkling av (en million) spikerhull og "topcoating" til slutt.



Håkon fortsatte med montering av dører, arbeid med listverk, pluss saget til og lagde blomsterbrett til flere av vinduene.


Mamsen sosialiserte med Hilde... Neida. Vi jobbet vi også, men denne gangen slo nok tradsjonell kjønnsrollefordeling til. Kvinnorna vasket, hang opp og brettet en haug med klær, ryddet i huset, og handlet litt småtteri i byen.

Ellers må vi nesten vise frem disse fantastiske, gamle nattbordene som har stått på et låve i mange år:


En telefonsamtale med tilfeldig nattbordsnakk nylig, førte til at mor kom på at vi kunne jo få dem. Vi hadde en feeling av at de var fine, men at de var SÅ fine, hadde vi ikke trodd! *ekstase* Nå har vi pusset lett over - snart blir det nye strøk med maling. Det er fint å få inn litt gamle ting med "levd liv" fra begge slektene :)

Til (sviger)mor/ far: TUSEN TAKK FOR NATTBORDENE OG ALL GOD HJELP! Det var utrolig snilt og har lettet de neste dagers arbeid for oss! :)

Ingen kommentarer: