lørdag 14. juni 2008

Vi har kjøpt lampen vi ønsker oss :)

***

Denne lampen har vi vært og tittet på mange ganger det siste halve året. Vi visste at vi ønsket oss en lysekrone, men vi har måttet kikke litt rundt for å finne The ultimate one. Prismekroner på nettsteder med fransk landsstil er ofte fine, men ekstremt dyre. En del kroner på vanlige lampebutikker har ikke falt i smak. Denne her ser gammeldags og antikk ut, men er ny. Den har fine prismer, og den mørke brunfargen skaper fin kontrast opp mot alt det lyse.

Vi syntes den var verdt pengene, og reserverte en fra TinniesHus for et par måneder siden. Denne uken ankom de butikken, og idag hentet vi den.

På bildet under har jeg såvidt begynt å hekte på prismer. For det var rene byggesettet, dette her. Da jeg var kommet ca så langt som på bildet, sjekket jeg bildet jeg nylig hadde tatt på butikken. Vi oppdaget at de hadde droppet den øverste delen av lampen, noe som endte med at vi hektet av den øverste delen vi også. Det gjorde lampen mye nettere. We like! (På bildet under er den øverste delen på...)


Som dere ser av bildet under, er Hilde prismeansvarlig, og Håkon ledning-og kjetting-sjef. Samarbeid på høyt plan :)


Der er lampen på plass! Og selvsagt synes vi den er såååå fin! Mangler bare seks lyspærer... ;)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Veldig fine bilder og en flott lampe.

Håkon og Hilde sa...

Hei Åse!
Tusen takk :) Gøy at du følger med!

Klem til deg

hvorfor ikke... sa...

waoh! den var lekker!
Gratulerer!

Anonym sa...

Hvor mye kosta den?
Hilsen Beathe

Håkon og Hilde sa...

Torunn:
Tusen takk :)

Beathe:
Den kostet 4000 kr. Er jo litt penger, men med tanke på at de ofte koster 7-8000 kr på nettsteder med fransk landstil er vi fornøyd :) De på vanlige butikker, koster ofte 3-4000 - til informasjon.

Vi har valgt å legge litt penger i denne, ellers klarer vi oss med flere gamle lamper, eller lamper kjøpt på Fretex og loppemarkeder :) Morsomt å mikse litt!

Hvem er Beathe? Blir nysgjerrig siden det stort sett er familie og venner som er inne her :) :)

Am.

Anonym sa...

Beathe er en perifer venn av Håkon..Har gått på speidern og kuffen med han.
Beathe