søndag 22. juni 2008

Baderomsforretningen Aqua

Mens Håkon fliser, driver Hilde reseach, finner og kjøper inn det som trengs av produkter og utstyr.

Vi vil fremheve den forholdsvis nye baderomsforretningen Aqua (link HER) som har vært til stor hjelp og inspirasjon for oss. Butikken har mange fine utstillingsmodeller, og de som driver den er utrolig koselige og serviceminded. Vi har fått mange tips av uvurderlig betydning og også fått rabatter på ting vi har handlet der. Nå skal det sies at fruen også er en liten kremmer. Det kommer godt med at vi plutselig får avslag på ting og tang.

I tillegg til interiørblader, er det bl.a Aqua som har inspirert oss rent estetisk i valget av store gulv- og veggfliser. At vi velger tynnere fugebredde på veggflisene (2 mm), har også med denne butikken å gjøre. Der er filosofien: "Du kjøper FLIS, ikke fuger. Jo smalere, jo bedre!" En viss påvirkning har sneket seg inn der, ja.

Her selger de også et produkt som heter Spectra Lock fra Laticrete. Du kan lese mer HER. Spectra Lock er en vedlikeholdsfri fugemasse som er mye mer vanntett/ vannavstøtende enn den vanlige fugemassen. Det finnes mange farger å velge mellom. Såperester og andre forurensninger vil ikke sette seg fast, og fugemassen gulner eller misfarges heller ikke samme grad som vanlig fugemasse. Produktet er tilført mugg- og soppdreper.

Ikke rart vi har endt opp med å kjøpe Spectra Lock! Den blir spennende å påføre, for man må jobbe enda kjappere og mer effektivt enn når man bruker vanlig fugemasse. Good luck, my dear! ;)

1 kommentar:

drømhus sa...

Hei!
Synes dere har et fantastisk fint bad! Fant det da jeg googlet spectralock'en;) Falt veldig for flisene dere valgte. Spesielt gulvflisene, men også vegg- og mosaikkflisene. Hvis du husker navnene på dem, blir jeg utrolig takknemlig om du vil dele dem med meg:)