lørdag 28. juni 2008

Prosjekt baderom: Badekar og gjenbruk

Som sagt - det har vært god fremdrift på badet denne uken! Det er så ubeskrivelig moro å se rommet ta skikkelig form! :)

Natt til fredag ble badekaret båret opp av to trøtte tryner, og dagen etter begynte Håkon arbeidet med å sette det skikkelig på plass, flise over kanten (små marginer, vettu), dytte inn kiler og påføre Tec7. (Regner med at alle vet hva det er? ;-)


Vi har lyst til å fortelle en liten fiffig detalj om badekaret vårt. Som en liten motvekt til forbrukersamfunnet vi lever i - og også fordi vi vet at vi dessverre bidrar av den grunn at vi må kjøpe en del nytt - leter vi etter muligheter til å gjenbruk. Finn.no er en gullgruve for fine, brukte ting! Det er bare å søke og lete litt, og vips har du det du trenger. Det er også økonomisk å kunne handle ting brukt. Noen ganger får du også kjøpt nye ting som folk plutselig ikke trenger (bomkjøp, feillevering osv) - til en tredel av prisen. Jeg skal fortelle om flere Finn.no-kjøp i et eget innlegg.

Det er kanskje dristig å kjøpe et brukt badekar til et ellers så flunkende, shiny, nytt bad - men det har vi altså gjort. Pent brukt og uten skrammer. 500 kr inkl. en badekarvegg vi skal selge videre. Kanskje det går i null? ;-)

PS! Vi takker badekar-Bjarne (selv om han nok ikke ser dette) som kjørte badekaret og dusjveggen fra Lillehammer til Hamar, og Hildes mor og far som fraktet det derfra og videre til Tønsberg. Det var så koselig med besøk!

Ingen kommentarer: