tirsdag 10. juni 2008

Prosjekt baderom fortsetter enda litt til...

Hva har skjedd siden sist? Til tross for at elektrikeren egentlig er sykemeldt, har han strukket seg til å komme og ordne med kontakter, rør og ledninger.

På oppdrag fra nevnte, planla vi den nøyaktige plasseringen av både møbler, håndkletørker og de ulike kontaktene, bryterne mm. Dette fordi noen av disse kommer til å være skjult inni et par småskap (Lurt tips fra elektrikeren!). Vi holdt på til halv to her en kveld, etter en helaften på bl.a Bauhaus og Ikea. Kom hjem halv tolv, og etter dette var vi nødt til å gjøre ting klart til elektrikeren. Kjenner vi har vært litt trøtte i det siste, men snart er det heldigvis sommerferie.


Det gjenstår en del på badet, og det ser ut til at ting må ta litt lenger tid enn antatt, men vi jobber og står på. Dvs det er vel mest snekkermannen min som har holdt på med badet. Håkon har nå lagt det meste av rupanel der det er behov for nye planker + dyttet inn isolasjon.


På bildet under er han i gang med flytting av vinduet. Vinduet er kvadratisk og har vært midtstilt, men nå har Håkon fjernet litt av veggen på venstre side, for å flytte vinduet lenger vekk fra dusjhodet. Vi kommer til å beholde badekar, men montere en svingbar dusjvegg slik at vi kan velge mellom vanlig dusj og deilig skvulping i badekaret. Det er greit å unngå for mye direkte sprut på vinduet.


Ser ut til at han liker jobben der han smetter ut og inn av huset. Garasjetaket sees i front. For tiden takker jeg Gud for at jeg er gift med en snekker!!

Ingen kommentarer: