mandag 12. mai 2008

Soverommet vårt

Det siste strøket på fotlister, karmlister og blomsterbrett på soverommet ble tatt lørdag morgen. Med all fokus på gulv, ble denne siste malingsbiten utsatt litt. Du kan vel kanskje si det slik, at oktoberparet er sånn passe lei å male nå.

- Men fint ble det! :)



Vi burde sikkert ventet HELT til det siste med å legge ut bilder av soverommet. Ikke har vi fått opp gardiner eller bilder, vi mangler en kommode eller et skap eller noe i den duren, skyvedørsgarderoben er ikke montert fordi vi venter på ny produksjon av dørene, og kanskje skal vi ha en hylle over senga eller noe. Nattbordene skal også få et nytt strøk med hvitmaling, og nattbordslamper har vi ikke kjøpt enda. Likevel kan vi ikke dy oss.

Vi flyttet inn på soverommet vårt igår kveld, og sov så godt som vi aldri har gjort før. Senga er ny, og det viktigste er på plass, så her viser vi soverommet slik det er nå... :)


Vi gleder oss til å få opp gardiner og et par-tre bilder. Da blir det enda koseligere! Utfordringen blir å holde soverommet så ryddig som dette. ;) Den tid, den sorg...

Ingen kommentarer: