søndag 25. mai 2008

Prosjekt baderom!


Det har vært litt forskyvninger i oppussingen av badet av ulike grunner. Vi er heldigvis i gang - og det er både spennende og utfordrende. Spennende fordi vi gleder oss til et nytt og lækkert bad, utfordrende fordi tanken på å være do-og badløs i flere uker er... tja... utfordrende.

Heldigvis bor vi vegg i vegg med svigers/ foreldre, og kan låne det nødvendige der borte. Utover det, bruker vi rommet med vask i 2.etasje, speilet i gangen, og krana på kjøkkenet til tannpuss. Mors rom brukes til oppbevaring av håndklær og badting (Se under). Bildet øverst viser esken Herr Snekkermann har pakket med konas badting.


Litt pes er det forøvig å fly mellom ulike etasjer og hus for å finne de ulike tingene - alt ettersom hva vi trenger til ulike tider. Tanken på å pakke snippsekk hver gang vi skal ta en dusj, er også hakket mer prosjekt enn det man er vant til. Men, men. Vi skal nok klare det. Når det er sagt, tenker fruen å samle litt mer av sakene på det sagnomsuste rommet i 2.etg. Å drasse med seg betongstøv og annet, hver gang man skal finne en håndkrem eller tannbørste, er hverken praktisk eller gunstig....

På bildet under er badekaret fjernet, og Håkon er i gang med å pigge bort det gamle gulvet. Noisy? - Ja.

(Pappa, du som er så opptatt av verneutstyr... - gutten har propper i øra!)


Goodbye, my lover... Der går gulvet, gitt!


Her forsvinner de gamle varmekablene...


Slik ser det ut på badet for øyeblikket:

Ingen kommentarer: