fredag 30. mai 2008

Alternativ dusj

Her en kveld ble det litt seint, kan du si. Det var en rekke ting som måtte gjøres ferdig før rørleggeren skulle komme, og disse tingene måtte gjøres etter at herremannen hadde spilt fotballkamp. Fruen hadde også sine ting å styre med. Dermed måtte prat og viktige avgjørelser tas i tiden før og etter midnatt. Vel, leggetid kom, og Håkon var på vei til å hoppe rett til køys... - i det nyvaskede, hvite sengetøyet.

Det herremannen ikke tenkte på (men derimot fruen observerte tydelig) var at betongstøv, flis og andre uhumskheter lå som et tykt lag rundt hele mannen. Til og med nesehårene dirret av hvitt betongstøv. Kanskje det var lurt med en dusj idag óg? - Joda, han pleide jo alltid det. Men nå var klokka ett, og mor og far hadde sovnet for lengst.

*Til informasjon: Vi dusjer inne hos svigers i badoppussingsperioden, og denne dusjen befinner seg innenfor soverommet deres.

Dermed blomstret kreativiteten hos den minst speiderinfiserte halvdelen av Oktoberparet:

- Vi lager en utedusj!


Som sagt, så gjort. Håkon fant en 15-liters-bøtte tidligere brukt til vegglim, hentet håndkle og hoppet ut i bokser'n. Han tok shampo i håret, og jeg plasserte bøtta på trappegelenderet foran huset. Svosj!


Med femten liter varmt vann hellende nedover kroppen blir man ren og fin, vettu! Skal si vi var fornøyd!

Ingen kommentarer: